Actuele rentes voor depositocontracten bij Bigbank

Looptijd Rente
1 jaar 0.40%
2 jaar 0.60%
3 jaar 0.80%
4 jaar 1.00%
Looptijd Rente
5 jaar 1.10%
6 jaar 1.10%
7 jaar 1.10%
10 jaar 1.50%

De algemene voorwaarden voor depositocontracten kunt u hier vinden.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Entered sum is too big. Please try a smaller one.

Depositorente

Rente %

Depositocontracten

Wilt u uw kapitaal over een bepaalde periode op een veilige manier laten groeien en tijdens de looptijd geen extra geld inleggen of opnemen? Dan is een depositocontract bij Bigbank een aantrekkelijke spaarvorm om uw spaardromen en ambities te realiseren. U kunt een depositocontract online afsluiten en u ontvangt jaarlijks de gegarandeerde rente op uw tegenrekening, zoals vastgelegd in uw depositocontract.
Vaste rente

Bij een depositocontract staat de rente voor de door u gekozen periode vast. Hierdoor weet u precies wat uw rendement is en wanneer uw spaargeld weer vrijkomt. Mocht u een depositocontract willen afsluiten, dan kunt u dit geheel kosteloos en veilig op uw persoonlijke gedeelte opstellen.

De algemene voorwaarden voor depositocontracten kunt u hier vinden.

Hoe word ik klant bij Bigbank?

 • Registratieformulier invullen

  Meld uzelf aan bij Bigbank als nieuwe klant door uw persoonlijke gegevens op het registratieformulier in te vullen. Om klant te worden van Bigbank dient u tenminste 18 jaar oud te zijn en woonachtig in Nederland. Verder beschikt u over een geldig legitimatiebewijs (dat nog minstens 1 maand geldig is) en over een Nederlandse betaalrekening. Tot slot, heeft u een Nederlands mobiele telefoonnummer en een geldig e-mailadres nodig.

 • Identificeren als klant

  Nadat u het registratieformulier heeft ingevuld, ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail/SMS voor het maken van een identificatie-afspraak met onze identificatie partner AMP Groep. De medewerker van AMP Groep komt naar u toe en zal u persoonlijk identificeren. Nadat u bent geïdentificeerd door een medewerker van AMP Groep en wij hier bericht van hebben gekregen versturen wij u direct uw inloggegevens toe.

 • Depositocontract afsluiten

  Nadat u de inloggegevens heeft ontvangen en hiermee heeft ingelogd komt u op uw persoonlijke gedeelte van onze website. Hier kunt u eenvoudig en op ieder gewenst tijdstip en depositocontract afsluiten.

 • Depositobedrag overmaken

  U heeft na het aanmaken van het depositocontract 10 kalenderdagen de tijd om het depositobedrag over te boeken. U ontvangt na het bevestigen van het depositocontract via een automatische e-mail waarin vermeld staat dat u de betalingsgegevens kunt vinden op uw persoonlijke gedeelte van onze website onder het aangemaakte depositocontract.

 • Sparen

  Nadat uw depositobedrag volledig bij Bigbank is aangekomen ontvangt u hier een bevestiging per e-mail van. Hierna is uw depositocontract actief en verdient u er rente over.

Nu aanmelden

Inloggen